BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

1:12 PM

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak paham..ngeeeeee~^_^

You Might Also Like

13 komen dari peminat setia

  1. rasanya excahange widget kat bawh ni xperlu ada pon xpe kot,.coz nmpk serabut skit,. g pon awk dah ada SB,.

    yg lain sume ok,.blog pon ringan n header awk tu!! cantik lah,.=p
    no-106

    ReplyDelete
  2. nurl aini: tq very much..^_^
    psl exchange widget tue akn dipertimbangkan.. ngeeeeee~

    ReplyDelete
  3. nice blog...header blog cun...pinky gitu..haha...emmm, yg widget nie...asenye susunan tak cun la..pe kate pix awk n family letak kat bawah ABOUT ME...so, susunan cun sikit...^^..yg lain ok dah...

    no-114....nak senang sini je...

    http://blognizamlaa.blogspot.com/2011/06/segmen-bro-ben-jom-kritik-blog-ak.html#comments

    ReplyDelete
  4. salam
    header menarik,widget yang penting ada,boleh lagi susun atur biar nampak lebih kemas

    ReplyDelete
  5. cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, tp kalo blh buang widget yg ta penting kat bwh ni utk keringanan blog..hehe btw happy blogging ! :)

    jom kritik blog alya , No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. loading > laju
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  7. Hi , Happy to drop by 142 :)
    Penggunaan scroll box untuk gambar-gambar tu dah buat blog ni nampak kemas! Template blog ni cantik!
    Keep it up :D

    ReplyDelete
  8. widget terlampau banyak.. maybe kena kurangkan sikit :)

    ReplyDelete
  9. blog yg simple, nice n cute.. tp widget iklan n doraemon tu agak menganggu.. mgkn blh buat sesuatu dgn tu..

    overall just nice.. keep it up! :)

    ReplyDelete
  10. oklah......potong memotong tu yang xbest tu....lambat potong gaji, nak cepat kena potong dgn polis....apapun kasik follow

    ReplyDelete
  11. blog yang simple,nice dan cepat loading.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Facebook Badge