Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak paham..ngeeeeee~^_^

13 komen dari peminat setia:

NURUL AINI NORAZMAN said...

rasanya excahange widget kat bawh ni xperlu ada pon xpe kot,.coz nmpk serabut skit,. g pon awk dah ada SB,.

yg lain sume ok,.blog pon ringan n header awk tu!! cantik lah,.=p
no-106

gadis melayu said...

nurl aini: tq very much..^_^
psl exchange widget tue akn dipertimbangkan.. ngeeeeee~

blognizamlah said...

nice blog...header blog cun...pinky gitu..haha...emmm, yg widget nie...asenye susunan tak cun la..pe kate pix awk n family letak kat bawah ABOUT ME...so, susunan cun sikit...^^..yg lain ok dah...

no-114....nak senang sini je...

http://blognizamlaa.blogspot.com/2011/06/segmen-bro-ben-jom-kritik-blog-ak.html#comments

Bro ahmad said...

salam
header menarik,widget yang penting ada,boleh lagi susun atur biar nampak lebih kemas

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, tp kalo blh buang widget yg ta penting kat bwh ni utk keringanan blog..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Penggunaan scroll box untuk gambar-gambar tu dah buat blog ni nampak kemas! Template blog ni cantik!
Keep it up :D

anna itoshi said...

nice.. semua okay..

HeziqaMushadadLee said...

oke,lawa blog..^^

mieya atiera said...

widget terlampau banyak.. maybe kena kurangkan sikit :)

snOw sakura said...

blog yg simple, nice n cute.. tp widget iklan n doraemon tu agak menganggu.. mgkn blh buat sesuatu dgn tu..

overall just nice.. keep it up! :)

azam said...

oklah......potong memotong tu yang xbest tu....lambat potong gaji, nak cepat kena potong dgn polis....apapun kasik follow

afiqazizan said...

blog yang simple,nice dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez