macam mimpi jer..^_^

10:20 PM

tadi ada seorang awek nie add aku. tak kenal pown. bila tengok mutual friends, semua blogger. aku pown bukak profile dia.
tengok kat info dia. mana tau ada link blog dia. tapi tak de. lepastue aku bukak wall dia. macam yang aku agak, memang ada. tajuk dia pown macam best.
cepat2 aku bukak. bila tengok tempat pertama bukan aku, aku dah agak aku takkan menang. tapi rupanya ada pemenang lagi kat bawah. scroll ke bawah aku jumpa nie.
kalau tak percaye klik SINI..n_n

1st time dalam dunia blogging aku menang contest. macam tak percaye jer. tak kesah la tempat ke tiga ke pe. janji menang. hadiah dia maseh menjadi rahsia. tapi aku tak kesah janji aku dah menang. 

tq to riben putih sebab pilih atia sebagai pemenang. sangat2 menghargainya. sayang awak jugak. heeeeeee~

weehhhhuuuuuuuuu..^_^

You Might Also Like

9 komen dari peminat setia