Thursday, June 9, 2011

macam mimpi jer..^_^

tadi ada seorang awek nie add aku. tak kenal pown. bila tengok mutual friends, semua blogger. aku pown bukak profile dia.
tengok kat info dia. mana tau ada link blog dia. tapi tak de. lepastue aku bukak wall dia. macam yang aku agak, memang ada. tajuk dia pown macam best.
cepat2 aku bukak. bila tengok tempat pertama bukan aku, aku dah agak aku takkan menang. tapi rupanya ada pemenang lagi kat bawah. scroll ke bawah aku jumpa nie.
kalau tak percaye klik SINI..n_n

1st time dalam dunia blogging aku menang contest. macam tak percaye jer. tak kesah la tempat ke tiga ke pe. janji menang. hadiah dia maseh menjadi rahsia. tapi aku tak kesah janji aku dah menang. 

tq to riben putih sebab pilih atia sebagai pemenang. sangat2 menghargainya. sayang awak jugak. heeeeeee~

weehhhhuuuuuuuuu..^_^

9 komen dari peminat setia:

kotak bulat said...

tahniah2!!

muhamad hanif said...

tahniah la kn =)

gadis melayu said...

kotak bulat and hanif: tenkiuu..^_^

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)

♥ Frau Reen ♥ said...

tahniah2..jom jln2 blog rin jom:)

gadis melayu said...

tqvm..n_n

Hasrina.As said...

ehem..ehemm nice bloggg

apik pehe said...

insyaallah apik akan join nanti

gadis melayu said...

hasrina: sakit tekak ke.. hehehe.. btw tq.. ^_^

apik pehe: jom3.. huhuhu..n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez