Monday, June 13, 2011

syukur alhamdulillah aku tak jadi gila..^_^

alhamdulillah setelah seharian tak de elektrik akhirnya tadi hampir nak pukul 12 tengah malam elektrik dah ada balik. syukur sangat. ingatkan sampai esok. memang tak boleh tahan la aku dalam bilik yang gelap dan panas. huhuhu..

terima kasih kat yang amik berat kat aku. aku duk post2 benda tue pown bukan sebab nak heboh2 yang tempat aku tak de elektrik ke pe. aku cuma nak melepaskan tension. takkan nak menjerit kowt dalam bilik. mau rumate aku ingat aku dah betol2 gila.

tue aku jadikan blog sebagai tempat meluahkan dan melepaskan tension. kalau aku menjerit dalam blog nie, tak mengganggu sesape kan. tue la kelebihan kalau ada blog. hehehe..
aku kena sambung study untuk test esok. semoga aku dapat jawab soalan yang diberikan oleh lecturer aku yang sangat bijak itu. heeeeee~

test owh test.. ngeeeeee~ ^_^

2 komen dari peminat setia:

Amiey White said...

takdde orang marah awak post xde electric . sapa mara dia sewel :P

gadis melayu said...

amiey white: hehehehe.. manela tau klu ada.. ngeeeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez