Friday, June 24, 2011

Umar Faruq : Promosi Blog Aku



klik kat banner untuk keterangan lanjut..n_n

blog atia mengenai pengalaman atia dalam kehidupan.. pengalaman PLKN, pengalaman belajar kat matrikulasi dan juga pengalaman belajar di UMP.. melalui pengalaman tue atia selitkan tips2 untuk rujukan semua orang. selain tue ada juga diselitkan cerita lawak untuk hiburan bersama. 

kalau atia tengok cerita yang best atia akan review kat blog.. baru2 nie atia join ekspedisi berbasikal 1 Malaysia Pekan Putrajaya baru nie. nak tau lebih lanjut klik SINI. dapat liputan yang meluas dari pihak media. antaranya TV3, RTM ngan akhbar2 tempatan.

kesimpulannyer blog atia mengenai perjalanan hidup atia yang penuh dengan suka dan duka..^_^

7 komen dari peminat setia:

Umar Faruq said...

woah.. bagus3.. hehe.. thanx ya.. :)

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

gadis melayu said...

ok.. tq..^_^

A M E ! said...

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

Met bUjang said...

bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

iLa VaNiLLa said...

retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


http://vanillasynus.blogspot.com/

Syarifah Ashikin said...

salam... singgah!!! jln2.... dr blog UF...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same :) jom join segmen shiema pulak untuk naikkan trafik.
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/semen-1-aktiviti-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez