Friday, June 17, 2011

aku mula diterima umum.. suka3..^_^

semalam aku post gambar2 kawen kawan2 aku kat sini. lepastue aku tag dorang2 nie untuk baca ape yang aku tulis pasal dorang. kalau nak baca jugak klik SINI. lepastue salah seorang dari dorang post kat wall aku.


terharu gila seh. tak sangka dia suka gila2 blog aku. ok terlebih sudah. hehehehe. suka sangat bila blog disukai macam tue kan.

tapi tak berakhir setakat itu. aku post wish birthday kat kawan aku. kitorang satu KMM masa kat matriks dulu. tak ingat la pulak KMM berape. tapi tak sangke dia balas camnie.


tak sangka bukan blogger pown suka baca blog aku. rasa semangat nak berblogging terus meningkat. hehehehe..

blog nie memang dah ubah hidup aku sepenuhnya. aku dah ada ramai kawan. aku dah tak sedih2 macam dulu. aku tak kesunyian sangat macam dulu. sebab dunia blog menjadi peneman. terima kasih kat yang sudi baca blog aku yang serba kekurangan nie. sangat2 menghargainya.

tenkiuuu korang..^_^

17 komen dari peminat setia:

yaya_flanella said...

siapa tak suka blog kaler pink? ai pun suka tau yuu. hee <3

gadis melayu said...

yaya: tenkiu..^_^

Jerung Gergasi said...

selamat berkawan ..hehehe ..

cik pulau said...

wahh kembar...
tahniah..
hepy blogging yer..^^,

yad'z said...

keep it up.. =)

gadis melayu said...

jerung gergasi: selamat jugak.. ngeeeeee~

cik pulau: tq kakak.. hepy sangat2.. heeeeee~

kotak bulat said...

heheh.. hope ni menaikkan lagi semangat untuk blogging ye.. :)

gadis melayu said...

kotak bulat: insyaAllah.. terima kasih..^_^

Taufan Bin Ribut said...

bagus lah cam tu..pembakar semangat nak berbloging..keep it up ok..jgn give up..


Entri terkini :Tetibe lak rindu kat die #jiwang

Watch my video song!!

Sunah Sakura said...

wahhhh~~~ tahniah kembar!!!! hehehehe... teruskan berblog!

gadis melayu said...

taufan bin ribut: ok I will.. tq..^_^

kak sunah: terima kasih kakak.. insyaAllah..n_n

ArulchelseA said...

bagus2..tahniah2 ...smoga maju dlm bidng blog..


*(ckp dlm ati)-jelesnye aku..bgus sgt ke blog dia ni..


kih kih kih kih..

Miss Ran said...

msuk jugak pertandingan ni


cayok

mrs redzuan said...

Tahniah :)

gadis melayu said...

ArulchelseA: no komen.. tq..^_^

Miss Ran: pertandingan pe..??

mrs redzuan: trima kasih..n_n

Umar Faruq said...

sy pun ada pengalaman yang sama.. hehe.. tapi setakat ni xde lagi kawan sebaya yg dah kawin.. :D

http://www.umarfaruq.com/2011/06/review-7-lagi-3-entri-terpilih.html

gadis melayu said...

umar: umo awk bape ea..?? btw tq..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez