Wednesday, June 29, 2011

Saya Blogger TEGAR

Chegu Zubir

klik kat banner untuk keterangan lanjut..n_n

" saya blogger TEGAR" kerana....

atia hari2 update. sekurangnyer sehari sekali. kalau tak update pown blogger dashboard nie hari2 bukak. dan setiap masa refresh. sebab nak tengok update blogger2 yang atia follow.

kadang2 pernah sampai tak perasan masa berlalu bila dah mengadap blog nie. tak pernah jemu. sampai makan pown lupa. naseb baek solat tak lupa. heeeee~

blog nie jela tempat atia mengadu sekarang. sebab atia tak de pakwe macam kawan2 atia yang laen. nak ngadu kat dorang pulak kadang2 pikir macam menyusahkan dorang jer. sebab atia dah banyak sangat menyusahkan dorang dulu. 

jadi atia jadikan blog nie sebagai penghibur kalau atia ada masalah. panduan kalau atia ada masalah dan tempat berkongsi cerita. seronok sebab kat blog dapat bebel panjang2. tanpa ada orang menyampuk ke pe. tulis jela ape yang kita suka. janji tak ganggu sensitiviti orang laen.

banyak jugak cabaran dalam berblog nie. tapi naseb baek belom lagi pernah kena kutuk ngan anon ke sape jer. sebab atia dah siap2 disable komen dari anon. tapi dulu atia pernah ada masalah dengan stalker. hampir je buat atia nak berhenti dari beblog.

kalau stalker senyap2 tak pe la jugak. nie sampai carik gaduh. tapi alhamdulillah semuanyer selesai macam tue jer. tak tau la dia stalker lagi ke tak blog atia nie. tapi tak pe. sekurangnyer ada yang nak baca blog atia. jangan carik gaduh lagi sudalah. ngeeeee~

kisah seorang gadis melayu

sebab tue la atia seorang blogger TEGAR..^_^

5 komen dari peminat setia:

Chegu Zubir said...

tq cz join...hehehee

gadis melayu said...

sama2..^_^

GaRy™ said...

wah3... ini dah tersangat tegar ni... hahaha~..

Sya Isya said...

cam best, nak join gak ler

Cik Rose Cute said...

kesiannya...tak ada pakwe..blog jadi teman hihihi..follow kamu..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez