Shah Alam Selangor la.. bukan KL.. adoyai..

3:13 AM

dulu aku tak pernah tengok pown cerita raja lawak. sebab kat rumah aku tak de astro. bapak aku kata dia nak tunggu semua anak dia belajar jauh baru dia nak beli. patut ke macam tue. adeih. 

tak sangka pulak maharaja lawak aku boleh layan sampai habis. baru jer abes tengok maharaja lawak kat youtube. yela kat UMP nie harap je ada astro. tapi setakat channel free jela. 

bila masa pulak shah alam tue jadi KL. berbulu jugakla bila dengar dialog last AC yang duk jerit KL. kalau ye pown sedar la sikit yang final maharaja lawak buat kat Selangor. bukan dekat KL. lagi satu bukan orang KL je yang tengok. emo kejap kat sini. sebab aku orang Selangor. heeeeee~

ape pown ramai jangka yang jozan menang berdasarkan undian tiap2 minggu. tapi rezeki menyebelahi sepah. rezeki anak kowt. tahniah kat dorang. ape pown persembahan semua finalis sangat memuaskan. lagi2 jambu. 

walaupown sebelum nie aku anti giler ngan jambu. sebab aku geli dengan lawak dorang. memang best lawak dorang yang dengan zila bakarin tue. memang mantop la. suara tauke nyanyi lagu 1,2,3,4. memang sedapla. macam nak suruh jer dia nyanyi habis lagu tue.


lagu yang nabil buat pown sedap giler. kena ngan tempo. memang tue la kekuatan nabil. pandai reka lirik lagu. sesuai giler. tak de masalah pitching lansung. hehehehe..


sepah biasala dengan lawak kampung dia. memang terbaekla. yang tak boleh belah masa dafi masuk. dahla hensem. naseb baek keluar last. kalau keluar awal aku rasa orang duk tengok dafi jela. hehehehe..


tak habes2 ngan mael lambong. tapi naseb baek best. memang terbaek la. dorang ulang balik konsep lawak dorang yang curik tabung surau tue. konsep pencahayaan dorang memang mantap. memang best la.


rasa2nyer lepas nie ada lagi ke maharaja lawak. ke kena tunggu 5 tahun lagi. entahla. hanya pihak astro jer yang tau. hehehe..

habis madu sepah tak habes2. hahahaha..^_^

You Might Also Like

6 komen dari peminat setia

  1. sepahh memang tak habis2 .. hihih

    tpi jozann sukaaaa ^6

    ReplyDelete
  2. tomatokering: hihihi.. tau xpe..^_^

    ReplyDelete
  3. itu lah pasal..Shah Alam selangor...20 minit lagi sampai KL tu..hee

    ReplyDelete
  4. anti tul dgn nabil nk2 time last die ambl hadiah tu siap senyum sinis lg cz sepah hya dpt gelaran juara je yg kmngan bsr sbnrnya milik nabil. RM150k die srg jer dpt.. :(

    ReplyDelete
  5. amboi pandai cari silap org.silap dia x nmpk ke kawan..ad ke astro channel percuma.kalo percuma x la baya tiap2 bulan.tu la yg dikatakan kuman diseberang sungai nampak,gajah depan mata x nmpk..hihi.

    ReplyDelete
  6. mmgla kena byr bulan2.. tp yg dibayar tue cuma yuran langganan astro.. bukan channelnyer.. baek guna arial biase jer klu setakat channel tv1,tv2 tv3, ntv7, tv8 tv9.. mcm kad kredit jugakla.. guna x guna ttp kena byr yuran.. huhuhu..

    ReplyDelete