PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

12:20 PM

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik pada banner kalau nak join..^_^

Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan ..
DSC_0061

dunia blogging ibarat jalan raya. kalau dalam dunia blog, blogger duk mengejar trafik untuk menaikkan income nuffnang atau sewaktu dengannya. jalan raya pulak orang duk mengejar trafik sebab takut kena trafik jamped. nanti lambat pergi kerja bos marah then potong gaji. heeeeee~

dalam dunia blog orang berlumba untuk mencapai impian dan target dalam berblogging. begitu jugak di jalan raya. orang berlumba untuk mencapai target dan sampai ke destinasi impian. huahuahua.

ape pown situasi gambar di atas tak de bezanya dengan dunia blogging. semua orang berebut-rebut. yang hebat akan ke depan dan semua orang impikan untuk berada dihadapan. tapi yang beza cuma cara dan strategi untuk sampai ke destinasi.

106 patah perkataan

tak pe kowt lebih enam patah perkataan. aku tak tau pe yang aku merepek kat atas.. ngeeeeee~

saya suka blogging..^_^

You Might Also Like

6 komen dari peminat setia

  1. betol33 ..
    dunia blog ngan jalan raya masing2 ada traffic yg orang2 duk kejar2 ..
    kekadang maen langgar je kan ? haha

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

    ReplyDelete
  2. dtg sini pulak..


    jgn lupa kembali..

    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  3. org skg cm xsabar je kan..
    jom komen n folow cni

    http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

    ReplyDelete
  4. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    yup. betull.tapi jangan kita terlalu mengejar sehingga lupa melakukan perkara yang lebih penting. ha..sampai tak solat pun ada. wallahu'alam.. hehe~
    dan sekarang, dah nak amsukw aktu solat. -out-

    terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

    hm..dah godek2..
    pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
    maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
    update2 selalu~

    pakcik punya link blog entri segmen ni :

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. target = destinasi...i like!=)

    http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

    ReplyDelete

Facebook Badge