Friday, June 10, 2011

jatuh cinta..^_^

setelah 3 hari menghambakan diri depan laptop, akhirnya aku dapat habeskan 20 episod nora elena. yela orang duk heboh2 pasal cerita tue. nak jugak tahu macam mana. betul ke best.

jujur bagi aku mula2 cerita tue agak bosan. tapi bila dorang dah kahwin cerita makin best. cerita nie adaptasi novel. rasa teringin nak bace. sebab aku rasa mesti lagi best. yela kalau drama dia terpakse tapis banyak scene romantik suami isteri. kalau novel tak kan. hehehehe.


patotla ramai blogger perempuan duk sebok2 sebut pasal seth tan. ingat kan artis baru ke pe. rupanya penangan cerita nora elena nie.

tapi siapa tak nak suami macam dia. memang suami idaman semua perempuan. baek giler. dia sayang betul ngan isteri dia. tapi ramai pulak yang tak puas hati. ish3.

tak sabar tunggu episod sterusnya. hehehe..^_^

8 komen dari peminat setia:

yatie Awang said...

bukan blogger perempuan je...blogger lelaki pun sama...haha

Schajar McFlurry said...

okeyh! saye jatuh cinta dengan aar0n aziz jer... ^_^

shiema sufian said...

hahaha. jangan la tiru shiema. ni cter feveret shiema nieyh. shiema download sume episod :)

gadis melayu said...

yatie: betol3..huhu..

schajar: hahahaha.. suami org tue.. huhuhu..

shiema: x tiru pown..:p tgok kt tonton jer.. hehehehe..

Elih Japahar said...

Erkk..sy tak suka tgok, tp ramai blogger bt entry pasal ni...best ker?..pelakon wanita mcm cun je haha

gadis melayu said...

elih japahar: boleh tahan la.. memang cun pown.. make up tak yah tebal dah nmpak anggun.. huhuhu..

Laili said...

alahai..sampai ke hari ni saya masih belum sempat nak tgk cerita tu. takpe, tggu tak sibuk nnt boleh tgk kot :)

gadis melayu said...

laili: xpe2.. tgok jer kt tonton.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez