Segmen Jom Usha Blogger Baru

3:21 PM

25 random things pasal aku

  • nama penuh Maizatul Khiftia Amirrudin
  • 31 Julai 1990 hari jadi aku
  • lahir kat Klang, Selangor
  • ibu nama Hafsah ayub. apak pulak nama Amirrudin Hassim
  • belajar kat SKKP, RZ, KMPk dan sekarang kat UMP
  • hobi utama blogging dan blogwalking
  • suka sangat warne biru. masih wonder nape layout wane pink. ngeeeee~
  • makanan favourite western food. tapi lagi suka makan masakan ibu.
  • sangat suka menari. lagi2 tarian tradisional
  • suka tengok karton
  • karton favourite doraemon
  • susah nak marah, tapi kalau dah marah agak hot jugak. nasib baek senang nak reda.
  • suka berangan
  • cita2 nak jadi doktor tapi amik jurusan engineer.
  • suka makan sangat2. kalau ada duit banyak memang akan pergi shopping kat kedai makan.
  • suka carik kawan baru. tapi agak pemalu.
  • suka cuba benda baru.
  • baru balik dari ekspedisi berbasikal 1 Malaysia pekan-putrajaya
  • suka aktiviti lasak. tapi agak lembik sebab dah lama tak buat.
  • pemalas kalau bab study. tue yang suka study last minit.
  • tak suka bunga. tapi suka cokelat ngan teddy bear.
  • tak suka shopping tapi suka window shopping.
  • teringin nak maen ice skating lagi kat sunway piramid
  • suka duduk ngadap laptop kalau boring2
  • lastly susah jugak nak buat benda nie. sampai tak de idea dah.


done..^_^



You Might Also Like

4 komen dari peminat setia