Friday, June 10, 2011

Segmen Jom Usha Blogger Baru

25 random things pasal aku

  • nama penuh Maizatul Khiftia Amirrudin
  • 31 Julai 1990 hari jadi aku
  • lahir kat Klang, Selangor
  • ibu nama Hafsah ayub. apak pulak nama Amirrudin Hassim
  • belajar kat SKKP, RZ, KMPk dan sekarang kat UMP
  • hobi utama blogging dan blogwalking
  • suka sangat warne biru. masih wonder nape layout wane pink. ngeeeee~
  • makanan favourite western food. tapi lagi suka makan masakan ibu.
  • sangat suka menari. lagi2 tarian tradisional
  • suka tengok karton
  • karton favourite doraemon
  • susah nak marah, tapi kalau dah marah agak hot jugak. nasib baek senang nak reda.
  • suka berangan
  • cita2 nak jadi doktor tapi amik jurusan engineer.
  • suka makan sangat2. kalau ada duit banyak memang akan pergi shopping kat kedai makan.
  • suka carik kawan baru. tapi agak pemalu.
  • suka cuba benda baru.
  • baru balik dari ekspedisi berbasikal 1 Malaysia pekan-putrajaya
  • suka aktiviti lasak. tapi agak lembik sebab dah lama tak buat.
  • pemalas kalau bab study. tue yang suka study last minit.
  • tak suka bunga. tapi suka cokelat ngan teddy bear.
  • tak suka shopping tapi suka window shopping.
  • teringin nak maen ice skating lagi kat sunway piramid
  • suka duduk ngadap laptop kalau boring2
  • lastly susah jugak nak buat benda nie. sampai tak de idea dah.


done..^_^



4 komen dari peminat setia:

suha said...

takde perasaan teruja nk tengok pon (^_^)

tapi kalo wat cite adaptasi dr novel norhayati berahim,kompem cik suha tengok lalala

jokergurl said...

ziarah dari bloglist jokergurl......
jom try up traffic dengan cara terbaru....hehehehee

http://jokegurl.blogspot.com/2011/06/traffic-mudah-dengan-global-auto-surf.html

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

datang sini dari blog abg umar. ;) kita sesama baru.

Jemput singgah blog sya ;)

http://pinkydorky.blogspot.com/

adib syazwan said...

okeyh..anda diterima masuk kerja setelah dilihat dari butiran peribadi yang telah anda kemukakan..sila hadir ke tempat kerja mulai hari esok..terima kasih..=P

datang dengan kadar segera ye..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez