30 days blog challenge

9:00 AM

10 cabaran blog dah pown aku tamatkan dengan jayanya. alhamdulillah. klik SINI kalau tak percaya.. heeeee~  harinie aku akan menyahut cabaran baru pulak. 31 days blog challenge.





cabaran2nyer:

day-1 lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelum tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang-sorang
day 5 - status anda ? relationship anda ?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?

aku akan mulakan cabaran nie esok. harap aku dapat habiskan kesemua challege yang ada. amin


doakan aku berjaya.. huhuhuhu..^_^


You Might Also Like

5 komen dari peminat setia

  1. naper diasble komen yg post atas tu? kite nak ucap hepi besday lar!

    hepi besday! :)

    ReplyDelete
  2. nak buat cabaran ni sekali bole x?teringin laa...hehe

    ReplyDelete
  3. saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

    ReplyDelete
  4. mas saari: tenkiu kak mas..^_^

    acik: takut org salah letak link.. heeeee~ terima kasih..n_n

    Haslinda Ariffin: jom3.. buat jer.. ^_^

    Atika Farha ;D: tenkiu..^_^

    ReplyDelete