maen game lagi bagus..

8:00 PM

dulu aku pernah post pasal hobi aku maen game sem lepas. nak tau cerita penuh klik SINI. short sem nie pown aku maen game lagi. game baru. mula2 maen suka2. lama2 addict la pulak. game plant VS zombie. pernah dengar tak..??


game nie best jugakla. game pasal kena halang zombie masuk rumah kita. sebab zombie2 nie nak makan otak. jadi kena gunakan pokok sebagai askar untuk melawan. macam2 pokok ada.


3 tempat kita kena jaga. laman depan, laman belakang dan atas bumbung. zombie nie akan attack tak kira siang ke malam. suka hati dia jela. sebab zombie2 nie memang kelaparan. dorang akan buat pe saja untuk masuk rumah. game nie jugak ada banyak part. macam yang kat atas nie adventure. kena lepas sume challenge kat adventure nie baru boleh unlocked part2 laen.


kalau adventure korang dapat lepas level demi level, semua puzzle akan unlock. ada 2 puzzle. satu kena ketuk pasu untuk keluarkan isi. sama ada zombie atau rumbuhan then lawan. yang kedua pulak kita kena tolong zombie2 nie berlatih untuk attack rumah kita. ntah pape ntah.


selain puzzle, korang jugak akan unlock mini games. yang nie macam2 ada. tak bosan la maen. heeeee~


lastly survival. yang nie nak tengok berape lama boleh tahan dari serangan zombie2 nie.

yang best kalau adventure lepas semua, korang akan disajikan ngan lagu yang sangat comel. tak sempat nak print screen sebab terkesima tengok kecomelan lagu tue. nak tergelak pown ada. hehehehe..

lepasnie citer pasal angry bird pulak.. huhuhu..^_^

You Might Also Like

6 komen dari peminat setia