Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner untuk join sekaki..n_n

sedia menerima ape saja teguran dan kritikan tentang blog kesayangan gadis melayu nie.. heeeeee~

terima kasih daun keladi..^_^

36 komen dari peminat setia:

+_Miss.Jannah_+ said...

alaaa... dah comel dah blog awak ni..
so tak bole nak komen :p

genkc0rner said...

genk dah join dah ^_^
hehehe..hope ada rezeki ^_^

JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

Abby Salvatore said...

cute blog yunkkk!:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

perfect life z said...

aku baru nak belajar berblog nih...cantik blog nih...

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..:)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

dah comey blog awak ni..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

muz said...

blog awak dah simple dan cantik.... :)

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Alin Hassan said...

amboi ramainye follower awak. kite pun dah follow :)

nice blog, tak serabut sangat. tapi rasa mcm berat sikit lah. ke tenet slow ni..

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haaa... datang nak kritik ni... heee~

loading laju je blog ni... mesra pembaca... tak banyak sangat widget... hee~

btw.. happy blogging.. =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

eiYja_cHum3yl said...

bls kunjungan kamu...laju loading blog ni...dn blog comel sgt...

nuRuL said...

terjah & follow belog nih!

takde nak komen sangat pon.overall oke jek!

tQ sudi singgah belog I td.:))

Ums Niza said...

cantik warna...senang loading...menarik juga..saya pun baru so tak pandai sangat nak komen

jom singgah

http://kancil8349.blogspot.com/

Ums Niza said...

cantik warna...senang loading...menarik juga..saya pun baru so tak pandai sangat nak komen

jom singgah

http://kancil8349.blogspot.com/

TWEETY BERT said...

simple but nice.. mungkin leh kurangkan widget..

happy blogging yaa

Azzah said...

salam balas kunjungan..saya rasa cam berat je loading.tulisan pun tak nampak..btw,hepi blogging

Atika Farha ;D said...

okay di pandangan mata sy! :)

Edy Ramanov said...

blog come. tapi kalau ada widget yang tak perlu kurangkan lah ya nak bagi blog ni ringan skit. apa pun keep it up ya.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kasut& Karipap said...

doreamon ! hoho..
apa kaitan kasut karipap dan tapak sulaiman ea??
errr..ntah la..hahaha..adeh..sy pun tak tahu..tapi saya suka ketiganya :D

nananaDya said...

thnx ssb dah komen blog nana...

blog okey simple n nice

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

nice2~~
^^ keep it up~~

nur amalina athman said...

balas kunjungan..loading tak ada masalah..cuma klau boleh..doraemon kat tepi tuu tak perlu kott..sebabnya jika mengunakan netbook atau pc yang skrin kecik..float tuu akan mengganggu ruangan entry..

apa2 pun..happy blogging..:)

keryohkery said...

blog dah smart.ringan.
penggunaan kaler yg nice..keep it up!



hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ked said...

cepat loading,,blog pon kiut..oke la tu kan..hehe

mekasih cz sudi kritik blog sy..btw,kte sebaye taw..huhu

http://dearked.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Norhisham Nordin said...

tenkiu sbb sudi singgah and tenkiu sbb komen pasal header saya... blog awak loading cepat & comel laa.. sesuai dgn sifat feminin tuh cuma header awak ni saya macam pernah jumpa masa bw... mgkin awak boleh tukar header awak ikut identiti awak sendiri...

barulah unik & tersendiri..!!!

John Rennoult [JR] said...

terima kasih kerana menyeram kan diri di blog JR.. ekeke.. ape apon rase nak cucuk je muka doraemon kat kiri blog awk ni.. hahaha

aimie amalina said...

hee~ sudah comey blog ini =) ~ btw, bru follow gak =)

Yayan said...

ok , nice n pink lah ur blog .. :) ok , jemput follow sini jika sudi :

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/berkira-dengan-kekasih-perlu-ke_08.html

ezumie esbarisma said...

tomey tomey... ^_^ smua dh ok..tp rase cm berat skit nk loding berukband ezumie kot lembap..apa2hal cunnn..~

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

RATU QASEH SAIFUDIN said...

hehe..blog ni pon okay je..xde ape nk komen..cuma lambat loading laa..ni semua salah bband ni kot!..huuhuhu..hepi blogging dear.. =)

CikMiMiey said...

datang mengkritik belog gadis pulak .. huhu

cume nak cakap belog gadis sweet cam tuan dye lar ..huhu *ter puji pulak !

thanx ye singgah tadik !

missunguviolet said...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Mrs. Farhan said...

1) Doraemon kat shoutbox tu tersorok sgt. Apa kata awak adjust sikit bg nampak muka dia. =)

2) Kalau awak tukar cbox ke shoutmix lagi bagus. Shoutmix lebih mesra pengguna drpd cbox. =D

Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

abghani said...

apa sal blog letak iklan blog ben asahari....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez