Saturday, July 30, 2011

selamat hari lahir kembar2 ku..^_^

heppy birthday..!!!!

rasa bersyukur sangat dipertemukan dengan akak. akak la yang bertanggungjawab satukan atia dengan kembar yang laen. atia sendiri tak menyangka sepanjang pengenalan kita banyak benda yang atia dapat. paling best segmen survivor budika anjuran kak sunah dan adi budika. sangat2 best. dari situ ramai blogger yang atia kenal. jasa akak takkan atia lupa sampai bila. terima kasih..^_^

ingat lagi macam mana kak sunah bagitau tentang atia..?? atia sendiri terkejut kenapa akak2 nie duk excited sangat nak add atia kat fb. atia ada buat pape ke..?? rupanya kita dilahirkan pada tarikh yang sama. tahun berlainan. seronok bila dapat tau atia paling bongsu. maknanyer dengan automatik atia dapat sorang abang dan dua orang kakak. rasa seronok sangat masa tue..^_^

dear cikali
walaupown kita tak dela rapat sangat. pada mulanya atia takut jugak nak add. sebab atia kalau ngan lelaki susah sikit. ngeeee~ tapi giveaway yang berlansung selama sebulan nie mengeratkan kita berempat. siap ada conference lagi kat fb. paling tak boleh lupa bila ramai yang join giveaway nie menyangka yang cikali pown perempuan. memang nak tergelak guling2. hehe.. jangan marah na. kenangan terindah tue. huhuhu..


atia bukan seseorang yang pandai menyusun kata2 indah. tapi atia harap hadiah tak seberapa dari atia mampu buat korang tersenyum. terima kasih sebab sudi menerima atia sebagai adik kalian. semoga hubungan yang sedia terjalin nie akan kekal selama. atia sayang korang semua.

selamat hari jadi abang dan kakakku....^___^

7 komen dari peminat setia:

Sunah Sakura said...

terharuuuuuuuuuuuuu..rasa cam nak nangeessssss... T___T

hira said...

selamat hari lahir semua. hehe :D

Freaky said...

waaa ramainya org add dia :D

cik pulau said...

wahh.. entry siap.
selamat ulang tahun kelahiran jugak buat semua kembar...
thanks atia..
luv uols..^^,

gadis melayu said...

Sunah Sakura: bday girl x elok nanges2.. heeee~

hira: terima kasih..^_^

Freaky: add..??

cik pulau: syg akak jugak..^_^

Alisya said...

selamat hari lahir atia!

gadis melayu said...

Alisya: terima kasih..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez