selamat hari lahir kembar2 ku..^_^

10:59 PM

heppy birthday..!!!!

rasa bersyukur sangat dipertemukan dengan akak. akak la yang bertanggungjawab satukan atia dengan kembar yang laen. atia sendiri tak menyangka sepanjang pengenalan kita banyak benda yang atia dapat. paling best segmen survivor budika anjuran kak sunah dan adi budika. sangat2 best. dari situ ramai blogger yang atia kenal. jasa akak takkan atia lupa sampai bila. terima kasih..^_^

ingat lagi macam mana kak sunah bagitau tentang atia..?? atia sendiri terkejut kenapa akak2 nie duk excited sangat nak add atia kat fb. atia ada buat pape ke..?? rupanya kita dilahirkan pada tarikh yang sama. tahun berlainan. seronok bila dapat tau atia paling bongsu. maknanyer dengan automatik atia dapat sorang abang dan dua orang kakak. rasa seronok sangat masa tue..^_^

dear cikali
walaupown kita tak dela rapat sangat. pada mulanya atia takut jugak nak add. sebab atia kalau ngan lelaki susah sikit. ngeeee~ tapi giveaway yang berlansung selama sebulan nie mengeratkan kita berempat. siap ada conference lagi kat fb. paling tak boleh lupa bila ramai yang join giveaway nie menyangka yang cikali pown perempuan. memang nak tergelak guling2. hehe.. jangan marah na. kenangan terindah tue. huhuhu..


atia bukan seseorang yang pandai menyusun kata2 indah. tapi atia harap hadiah tak seberapa dari atia mampu buat korang tersenyum. terima kasih sebab sudi menerima atia sebagai adik kalian. semoga hubungan yang sedia terjalin nie akan kekal selama. atia sayang korang semua.

selamat hari jadi abang dan kakakku....^___^

You Might Also Like

7 komen dari peminat setia