Tuesday, July 26, 2011

karton kejam..

happy tree friend. korang pernah dengar tak pasal karton nie. karton favourite aku masa matriks dulu. aku siap buat folder khas dalam henset aku. setiap kali aku jumpa video baru dari sesiapa pown aku akan mintak bluetooth.


aku mula kenal karton nie masa PLKN. aku maen henset dormmate aku. jumpa la karton nie dalam tue. sebenarnyer aku suka ngan henset dia. pernah berangan nak beli camtue. tapi masa tue henset jenis tue mahal. sekarang bila dah mampu tak jual la pulak. sebab banyak model baru dah keluar. rindu pulak kat dia. sebab dia baek sangat. ingat lagi macam mana dia menangis masa dapat tau aku kena pindah kem. bila aku dah pindah pown dia maseh lagi sedih. ada kawan aku cerita dia rindu kat aku sampai tertidur kat katil aku. sian kat dia.

berbalik pada cerita asal. happy tree friend karton paling kejam yang pernah aku tengok. tapi watak2 dia sangat comel. kadang2 nak tergelak tengok. disebabkan kecomelan dorang, aku tak rasa ngeri sangat bila tengok. rasa kelakar adala. nak tengok watak2 dalam karton happy tree friends nie klik SINI.

ada satu episod tue yang dia dengan tak sengaja potong mata lepastue perah. sebab dia ingat benda tue lemon. kalau benda tue jadi realiti mungkin orang rasa seram dan takut. tapi disebabkan tue karton happy tree friends, aku rasa nak tergelak. kelakar la pulak.


nampak kejam kan. tapi dorang kiut. siapa lagi yang suka tengok karton nie..??

kejam tapi kiut..^_^


1 komen dari peminat setia:

Rohaizam Rosli said...

btol3... suka sgt citer nih... kejam tahap gaban tp cuma kiut giler... adek Iejam yg umor 6 tahun sgt suka dgn katon nih... dia siap gelak2 lagik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez