Day Four :10 things you want to say to one person

9:00 AM

~jangan ingat aku senyap aku percaya semua cakap ko.
~ko ingat selama nie aku tak sedar ke ko banyak tipu aku. tapi aku bagi peluang sebab aku pikir benda kecik jer. tapi tak sangka ada benda yang lagi besar yang ko tipu aku.
~konon nak aku jadi isteri yang tanggungjawab. boleh belah la ko.
~jelas2 ko tipu aku. lagi tak nak ngaku ke.
~konon adik rupanyer awek.
~bila aku tangkap gambar rapat2 ngan adik sedara aku ko persoalkan halal haram. yang ko ngan awek ko ape cerita. hampir nak bercium halal pulak.
~bajet hensem la nak pasang dua. gemuk macam tong tak sedar diri.
~tak tau malu betol nak tipu orang. ingat bagus sangat ke.
~konon usha aku dari kem lagi. single masa kaple ngan aku. tapi ape kes relationship korang start 2009..??
~perlu ke nak mengaku single. lepastue mengaku cinta mati konon.



I hate you la der...!!! dun ever2 you dare to disturb my life again. berambus la ko..!!!
huahuahua..

kan best kalau dapat cakap semua nie kat depan muka dia. baru puas hati aku. grrrrrr..

bila gadis melayu marah macam nie la jadinyer.. heeee~


You Might Also Like

3 komen dari peminat setia