cara baru sebar virus

8:15 PM

tadi aku o9 jer terus dapat mesej dari sorang mamat nie. tak pernah2 lak mesej tetiba jer. mungkin nak tanye pasal geng basikal kowt. 

tapi pelik awat speaking lak. aku layan jela sebab ingat dia nak bergurau. lagi2 bila dia tanye "Wanna laugh" aku pown jawab la "quite " sebab aku nak tergelak buang tebiat ape mamat nie duk speaking lak ngan aku. nak tau lebih lanjut mesej baca bawah nie.



bila soalan aku dijawab dengan link pelik aku pown terus keluar cakap melayu. tapi dia tak balas. aku pown bukak la profile mamat nie. tetiba dia keluarkan shout bawah nie.


fuhhhh.. naseb baek tak klik lagi link bodoh tue. hampir je ingat link video basikal kitorang ke pe. rupanya virus. kesian kat dia. tak pasal2 kena hack. bukan effects fb jer. seluruh laptop dia terkena. agak serius jugak virus nie. jadi hati2 la korang ye..

alhamdulillah tak terkena..^_^

You Might Also Like

9 komen dari peminat setia