gula-gula masuk WHI..??

1:08 PM

serius geli giler tengok dorang duk mengedik bajet korea. dulu tak pernah kesah pown pasal group nie. tapi bile dah tengok depan mata. eeeeuuuuuuuuuuuwwwwww..


tapi bila masa seorang ahli dia bertudung..?? adeih lagi la tak boley belah. bertudung mengedik-gedik macam tue. serius aku tak berkenan lansung dengan gaya dorang nie. dah la menari nak tunjuk kiut jer lebih. tak sharp lansung. ko ingat ko comel ke. tolongla. kalau ye pown nak jati artis tak perlu rasanye macam tue.

kalau dulu kita duk tanye2 pe lagu dorang duk nyanyi. serius tak sedap. edit studio jer lebih. tadi duk dengar kat Wanita Hari Ini. lagi2 bila tengok dorang menari macam tue. adeih lemah urat sendi tengok dorang menari macam tue.

geli geleman tengok wei. nak terbelahak pown ada. kalau dorang masuk pertandingan ke pe aku rasa juri akan komen macam nie "go back and practice". memang sesuai sangat la. adoyai.

serius geli wei...!!!!

You Might Also Like

9 komen dari peminat setia