Monday, July 18, 2011

gula-gula masuk WHI..??

serius geli giler tengok dorang duk mengedik bajet korea. dulu tak pernah kesah pown pasal group nie. tapi bile dah tengok depan mata. eeeeuuuuuuuuuuuwwwwww..


tapi bila masa seorang ahli dia bertudung..?? adeih lagi la tak boley belah. bertudung mengedik-gedik macam tue. serius aku tak berkenan lansung dengan gaya dorang nie. dah la menari nak tunjuk kiut jer lebih. tak sharp lansung. ko ingat ko comel ke. tolongla. kalau ye pown nak jati artis tak perlu rasanye macam tue.

kalau dulu kita duk tanye2 pe lagu dorang duk nyanyi. serius tak sedap. edit studio jer lebih. tadi duk dengar kat Wanita Hari Ini. lagi2 bila tengok dorang menari macam tue. adeih lemah urat sendi tengok dorang menari macam tue.

geli geleman tengok wei. nak terbelahak pown ada. kalau dorang masuk pertandingan ke pe aku rasa juri akan komen macam nie "go back and practice". memang sesuai sangat la. adoyai.

serius geli wei...!!!!

9 komen dari peminat setia:

miezah said...

mcm2 lar mreka nie ..
bt tambh dosa kita jer kan ..

yazidy said...

hahaha!!! serius tak pnh dgr psl kumpulan ni!!

rara pinkmafia said...

betul2,td ada tgk gak.eeuuuwww memalukan lah.bile lak sorg tu pakai tudung kan kan.hehhe

Elih Japahar said...

Ada ulangan tak? nak tengok kegedikkan tu...haha!

ArulchelseA said...

ooo ni masuk MHI jugak td ni..

POP said...

ahhaha..POP pun geli..ada hati...ahahha..tguk kaki lah..ahahha

schaze zainn said...

haha xP

mebi mereka pikir mereka hot kot. xP

Freaky said...

gula-gula ? ape pelik sangat ?

i'm ezza haniza said...

kakakahhkahh...menari pakai tudung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez