what the fuuubook..!!!!!

3:37 PM

aish...!!!!! kesabaran tercabar hari nie. boleh pulak tadi dah siap2 pergi kelas dan bukak jer lecture hall kosong. ape kejadahnyer ini semua. ada kelas ke tak de. 

assignment hantar camner..?? dah la masa tue aku sorang jer. kawan2 aku yang laen duk kalut buat lab 2. mentang2 ada aku punya sebagai rujukan. ngeeeeee~

lepastue aku pergi bilik lecturer yang mengajar. kosong jer. adoyai ada kelas ke tak nie. nape tak de orang yang bagitau.

aku balik jer bilik tengok budak2 nie tak siap lagi. lepastue aku suruh dia telefon sorang budak nie. dak taun satu. tapi kitorang gabung kelas untuk short sem. 

dapat tau hantar benda2 nie kat dalam kotak depan bilik dia jer. what the fuuubook. sakit jer hati. dahla tak de sorang pown yang bagitau kelas takde. geram giler.


kalau tau macam tue tak de la aku kalut buat assignment ngan lab tue. sampai tak tidor malam. lepas jer aku buat post NIE, aku terus tutup laptop then tido. dapat tido 2jam jer tadi sebab ingat ada kelas. rasa nak meletop je.

geramnyer.....!!!!!!

You Might Also Like

12 komen dari peminat setia

  1. ku azhar: comel2.. bleh plak pndg budak tue jer.. adoyai..

    ReplyDelete
  2. AHAHHAHAAH..

    relax lah..bukan selalu knknknkn ?

    ReplyDelete
  3. marahnya~~! hahaha...sampai hati kawan2 awak tak bgtau...pernah jg kena mcm ni dulu :)

    ReplyDelete
  4. hanif: nie bkn kali pertama kowt.. adeih..

    elih japahar: tue la psl.. naseb baek dia junior.. klu x.. heeeee~

    ReplyDelete
  5. ada hikmahnye. keja siap kan kan?

    ReplyDelete
  6. aku pun dulu msa study slalu kene gak.. sabo2

    ReplyDelete
  7. insyaALLAH akak join ya dik
    muaxxx

    ReplyDelete
  8. hahahaha~~betol2..comel arr baby tuh..hikhikhik..
    cp mintak tolong nih..>>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

    ReplyDelete
  9. haha agak bengang la bila takda kelas tapi takda orang bagitau , grr ~

    ReplyDelete
  10. nasib kita serupa..bangun awal kul 8pagi...tapi xde kelas lak..hadooi..

    kunjung balas dr segmen en.freaky..
    nice to meet u..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/muhasabah-ikon-sentuhan-qalbu.html

    jom komen entry ni..

    ReplyDelete

Facebook Badge