what the fuuubook..!!!!!

3:37 PM

aish...!!!!! kesabaran tercabar hari nie. boleh pulak tadi dah siap2 pergi kelas dan bukak jer lecture hall kosong. ape kejadahnyer ini semua. ada kelas ke tak de. 

assignment hantar camner..?? dah la masa tue aku sorang jer. kawan2 aku yang laen duk kalut buat lab 2. mentang2 ada aku punya sebagai rujukan. ngeeeeee~

lepastue aku pergi bilik lecturer yang mengajar. kosong jer. adoyai ada kelas ke tak nie. nape tak de orang yang bagitau.

aku balik jer bilik tengok budak2 nie tak siap lagi. lepastue aku suruh dia telefon sorang budak nie. dak taun satu. tapi kitorang gabung kelas untuk short sem. 

dapat tau hantar benda2 nie kat dalam kotak depan bilik dia jer. what the fuuubook. sakit jer hati. dahla tak de sorang pown yang bagitau kelas takde. geram giler.


kalau tau macam tue tak de la aku kalut buat assignment ngan lab tue. sampai tak tidor malam. lepas jer aku buat post NIE, aku terus tutup laptop then tido. dapat tido 2jam jer tadi sebab ingat ada kelas. rasa nak meletop je.

geramnyer.....!!!!!!

You Might Also Like

12 komen dari peminat setia