Monday, July 4, 2011

what the fuuubook..!!!!!

aish...!!!!! kesabaran tercabar hari nie. boleh pulak tadi dah siap2 pergi kelas dan bukak jer lecture hall kosong. ape kejadahnyer ini semua. ada kelas ke tak de. 

assignment hantar camner..?? dah la masa tue aku sorang jer. kawan2 aku yang laen duk kalut buat lab 2. mentang2 ada aku punya sebagai rujukan. ngeeeeee~

lepastue aku pergi bilik lecturer yang mengajar. kosong jer. adoyai ada kelas ke tak nie. nape tak de orang yang bagitau.

aku balik jer bilik tengok budak2 nie tak siap lagi. lepastue aku suruh dia telefon sorang budak nie. dak taun satu. tapi kitorang gabung kelas untuk short sem. 

dapat tau hantar benda2 nie kat dalam kotak depan bilik dia jer. what the fuuubook. sakit jer hati. dahla tak de sorang pown yang bagitau kelas takde. geram giler.


kalau tau macam tue tak de la aku kalut buat assignment ngan lab tue. sampai tak tidor malam. lepas jer aku buat post NIE, aku terus tutup laptop then tido. dapat tido 2jam jer tadi sebab ingat ada kelas. rasa nak meletop je.

geramnyer.....!!!!!!

12 komen dari peminat setia:

Ku Azhar said...

comel seh budak tu!! :D

gadis melayu said...

ku azhar: comel2.. bleh plak pndg budak tue jer.. adoyai..

muhamad hanif said...

AHAHHAHAAH..

relax lah..bukan selalu knknknkn ?

Elih Japahar said...

marahnya~~! hahaha...sampai hati kawan2 awak tak bgtau...pernah jg kena mcm ni dulu :)

gadis melayu said...

hanif: nie bkn kali pertama kowt.. adeih..

elih japahar: tue la psl.. naseb baek dia junior.. klu x.. heeeee~

mrs redzuan said...

ada hikmahnye. keja siap kan kan?

Goblogz said...

aku pun dulu msa study slalu kene gak.. sabo2

suhaili sarif said...

insyaALLAH akak join ya dik
muaxxx

CiK PurpLePinkyPuff said...

hahahaha~~betol2..comel arr baby tuh..hikhikhik..
cp mintak tolong nih..>>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

Addin said...

haha agak bengang la bila takda kelas tapi takda orang bagitau , grr ~

Gadis Pantai Timur said...

nasib kita serupa..bangun awal kul 8pagi...tapi xde kelas lak..hadooi..

kunjung balas dr segmen en.freaky..
nice to meet u..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/muhasabah-ikon-sentuhan-qalbu.html

jom komen entry ni..

abglan said...

Senaman pagi namanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez