Sunday, July 10, 2011

banjir lagi oooo..!!!

dulu aku pernah post pasal email banjir kan. klik SINI nak tau cerita penuh. tapi haritue tetiba tengok balik maseh lagi banjir. rupanyer ada group yang aku tak tau yang aku di add. 


korang mesti pernah kena macam nie kan. walaupown korang dah edit setting group2 nie korang still dapat email lagi. sebab ada group yang kita tak tau kita di add. tak pasal2 email kita banjir lagi. jadi ada satu cara nak tutup semua email setting sekaligus. tak perlu edit setting satu2.

mula2 kat home kat group belah sidebar kiri klik more.


lepastue akan keluar panjang macam nie kan.


klik see all. masa tue korang akan nampak semua group yang add korang kat bawah sekali.


nampak tak kat bawah tue "edit email settings". klik situ akan keluar benda nie.


untick semua group lepastue save. insyaAllah lepas nie email korang takkan banjir lagi. huhuhu..

jenuh padam email.. heeeee~

3 komen dari peminat setia:

Freaky said...

thanx share benda ni.. :)

Positif_Man83 said...

nice information...tq

i'm ezza haniza said...

saya pon dah kene ...setting balik dekat fb , baru lega! hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez