Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI

jom join 31-7 giveaway.. tinggal 5 hari jer lagi.. klik kat gambar floating belah kanan bawah doraemon kalau nak join.

join jangan x join..^_^

28 komen dari peminat setia:

SoLy SoLicious said...

sy pun join ^_____^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Acik said...

jom .. jom .. tukar link ngan acik!
heheheeee ... masih senyum tengok header kita sama! :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Acik said...

tq! kita dah masukkan link dlm blog kita. :)

kemboja said...

meh komen d blog sy kalau sudi exchange list

ratu zuleyqha said...

jom kte tukar2 link.. sy dh follow jgk (:

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

done.. keep in touch

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

blog anda dalam "next blogger generation"

mate saya bulat said...

da letak da :D. nak tukar gak :D

Phoenix (نعيم امين) said...

follow!!

blog anda dalam "next blogger ganeration"

ROROI said...

Dah letak...cek 'suka sama suka'

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Belog Sambal Belacan said...

tankz sudi list kan SB...orait sb pun dah list kn link blog kamooo...

♥iDaYu aYu♥ said...

kalau sudi nak tkr link?
tq!

http://ceritatercipta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

(: gebangkembang :) said...

jom tukar link ?

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Alisya said...

sudi tak tukar link dgn alisya~~

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

thanks!

..cik gugu.. said...

sudah letak kamu di bloglist suka sama suka jugak

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

(: gebangkembang :) said...

dah list dalam bloglist ^^ boleh tengok di The saranghaeyo :)

Cik Ceria said...

dah masukkan awak dlm superb belog ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/

Nuur_mutiara said...

dah follow dan dah letak dalam bloglist~ silalah lawat..hehe :)


http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

BERT said...

mekaseh datang.. dah letak link dah..

Munna said...

hi sori lambat reply! setuju utk tkr bloglist.kejap lg sy update k. jgn lpa ltk blog munnafendy di bloglist blog ini ye =)

ScaniaZ said...

jomla nak tukar
http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez