sky juice..???

12:00 PM

aku: abang sky juice 1...!!!!
dia: wei sedap ke sky juice tue..??
aku: sedap wei.. nak ke..??
dia: boley la nak rasa gak
aku: abang sky juice lagi satu..!!!!

sekali abang tue datang bawak dua cawan air..

dia: apahal air kosong jer nie..??
aku: nie la sky juice..
dia: LOL..>_<
aku: hahahahahaha..

ramai yang tak tau sky juice nie ape. untuk pengetahuan yang tak tau sky juice sebenarnyer istilah laen untuk plain water. kira bahasa kiasan la. tak de la bila order nampak macam miskin sangat order air kosong jer kan.


tapi perkatan nie korang takkan jumpa dalam dictionary sebab bukan bahasa rasmi pown. cuma nama panggilan jer. so lepas nie kalau nak order air kosong kat tempat2 mewah jangan malu jangan segan. guna je istilah nie. konfem nampak bergaya. hehehehe..

suka order air kosong kalau makan kat luar..^_^

GRAPEVINE
Samsung Galaxy SII klik----> http://grpv.cc/wqm
nestle drumstik klik----> http://grpv.cc/xy2
Proton Inspira klik----> http://grpv.cc/wYo 
toyota vios klik----> http://grpv.cc/Ekw

You Might Also Like

7 komen dari peminat setia

  1. halamak..besnye!alin xpnah jumpe pon bloger yg same birthdate..xaci2.hu3

    ReplyDelete
  2. heheh..dlu kb xtau sky juice ni ape..kne gelak je.. :P

    ReplyDelete
  3. lawak3..btul jugak mintak sky uice 2 kali, dapat dua gelas air kann..

    bgusnya minum air kosong masa makan kat luar..

    ReplyDelete
  4. shiema sufian: hahaha.. betol3..

    aleen aiden: kebetulan.. heeeee~

    SoLy SoLicious: ngeeeeee~

    kotak bulat: skrg dh tau kan.. hihihi..

    Atiqah Sa'ahiry: dh name pown sky juice.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. sky juice yang juicy...heehe..comel je nama kan...tp sedap sbb kurang manis..hahaha..hani xsuka minum air manis sgt

    ReplyDelete